Vaderdag-Bandenrace

Vaderdag-Bandenrace

Vaderdag-bandenrace: wie is de snelste en sterkste?

Zwembad Steenderen houdt zondag 17 juni, natuurlijk op vaderdag, de grote vaderdag-bandenrace! Vorig jaar was het een groot succes, hopelijk komen Arjen en Berend hun titel verdedigen… Het viel ons vooral ook op hoeveel lol de mannen zelf hadden! Een onvergetelijke dag voor ouder en kind.

De racedag start om 10.30 uur met de inschrijving, onder het genot van een lekkere plak cake en gratis koffie voor alle papa’s en andere volwassenen, en er is natuurlijk ranja voor alle kinderen. Tussen 11.00 en 12.00 is de grote bandenrace waarbij de kinderen op de band mogen zitten en de papa’s de banden door het water trekken aan het touw en de strijd tegen elkaar opnemen.

Ook is er een serie ‘band met kind’ naar de overkant brengen via het water. Wie is het snelst aan de overkant?

Het evenement is in het diepe zwembad dus A-diploma voor de deelnemers is zeer wenselijk. Heeft uw kind geen A? Dan zijn bandjes om verplicht en bovendien moet u voor de veiligheid ook een extra persoon (18+) regelen die tijdens de touwtrek-race meezwemt met de band.

 

De buurman, grote neef of oom mag natuurlijk ook zeker meedoen aan de race. Deelname zelf is gratis, de entree van het zwembad is wel de normale prijs (of met abonnement natuurlijk). Er is geen vooropgave nodig. Meer info:www.zwembadsteenderen.nl