Moeder & Kind Yoga workshop

  • van:  19 mei 2019 13:00
  • tot:  19 mei 2019 14:30
Moeder & Kind Yoga workshop

Een leuke kans om een keer kennis te maken met ouder- en kind yoga. In deze workshop ga je samen met je kind op een speelse manier aan de slag met duo yoga houdingen, mindfulness oefeningen, massage en creatieve expressie. Door dit samen te beoefenen ontstaat er op een ontspannen, veilige en leuke manier contact tussen jou en je kind. Daarnaast biedt het een kans om elkaar binnen een niet oordelende ruimte in alle rust met volledige aandacht te zien. Dit versterkt de onderlinge relatie met je kind, waarbij vertrouwen, kwetsbaarheid, plezier en samenwerking mooie thema’s zijn. In de workshop worden concrete ontspanningsoefeningen aangereikt die ook thuis gemakkelijk ingezet kunnen worden, zodat iedereen profiteert van een fijne, ontspannen sfeer. Er is geen ervaring, lenigheid of ‘je best moeten doen’ nodig, dus voel je welkom!

Inclusief: thee/limonade, iets lekkers en een klein presentje.

Leeftijd: 5 t/m 10 jaar (neem even contact indien je kind een andere leeftijd heeft, we kunnen altijd overleggen of het toch past)
Datum: 19 mei 2019
Tijd: 13.00-14.30
Kosten: 20 euro per koppel
Locatie: INTU YOGA

Aanmelden via Malou van de Bunte (kinderyoga docent Happy Soul Kinderyoga)
malouvdbunte@hotmail.com of 06-10773411

Voor meer informatie over de workshop bel/mail of bekijk de facebook pagina van Happy Soul https://www.facebook.com/happysoulkinderyoga/