Kinderdag Borculo: Allerlei leuke, gratis activiteiten met als thema sport


Kinderdag Borculo: Allerlei leuke, gratis activiteiten met als thema sport

In Borculo staat de laatste zaterdag van de zomervakantie al enkele jaren in het teken van kinderen. Ook dit jaar weer! Op zaterdag 31 augustus komen kinderen volledig aan hun trekken tijdens de Kinderdag. Er is van alles te doen. De activiteiten worden tussen 13.00 en 17.00 uur gehouden in het park bij het gemeentehuis van het Berkelstadje. Deelname is gratis.

Vader- en Moederdag zijn een begrip. In Borculo hebben ze de Kinderdag, een initiatief van Stichting Promotie Borculo (SPB) onder auspiciën van de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV). Het gaat om een gevarieerde mix van leuke spelletjes en doe-activiteiten. Ook dit jaar is het thema sport. Kinderen en sportverenigingen waren vorig jaar erg enthousiast over de opzet van de laatste editie. Daarom is de succesformule gehandhaafd. Kinderen kunnen ook deze keer verschillende sporten uitproberen, waaronder schermen. 

 De kinderen krijgen bij elke activiteit waar ze aan meedoen een stempel. Met een volle stempelkaart ontvangen ze een medaille. Die kunnen ze ophalen bij Intersport, de sportspeciaalzaak. Daarnaast wordt er gratis ranja verstrekt. 

De Kinderdag is op de laatste zaterdag van de schoolvakantie (31 augustus) en wordt mede mogelijk gemaakt door de hulp van veel vrijwilligers, de gemeente en de BOV. 


Datum
31 augustus 2019
Tijd
13.00 uur tot 17.00 uur
 

Locatie
Centrum Borculo
Telefoonnummer
0545 271067
E-mailadres
spb@borculobruist.nl