Kidsgames in Doetinchem

Kidsgames in Doetinchem

Kidsgames in Braamt

De Kidsgames: een dag vol avontuur, games, snelheid, creativiteit, outdoor, dans en food. Zorg dat je erbij bent! Gamen is niet slecht en af en toe snoepen niet ongezond, zo lang er maar een goede balans is. En dat gaan jouw (klein)kinderen beleven bij de Kidsgames! Er komen ook Bekende Nederlanders. Wat dacht je van topkok Pierre Wind? Hij daagt je uit om te proeven, beleven en je grenzen te verleggen! Voor de echte kleinproevers onder ons. Heb jij stoere kids? Die leven zich uit met bijvoorbeeld de klimwand, Formule 1, boogschieten en meer! Voor de creatieve kids onder ons is er genoeg te doen: maak je mooiste creaties met tekenen en eten. Of je nou van buiten spelen houdt of liever binnen bent, graag zo hoog mogelijk klimt of liever op de grond blijft: voor iedereen wordt het een superdag.

Missie / Visie van de kidsgames?

Met de Kidsgames wil de organisatie gezinnen met jonge kinderen laten ervaren dat gamen niet slecht is en af en toe snoepen niet ongezond, zo lang er maar een goede balans en afwisseling met lekker bewegen en gezond eten. En dat gaan uw (klein)kinderen beleven bij de Kidsgames! Op deze manier laten wij ieder kind laagdrempelig kennismaken met buitenspelen, bewegen en gezond eten, naast gamen en online zijn. De activiteiten bestaan daarom uit gebalanceerde mix van online games en offline outdoor activiteiten. Daarnaast worden de kinderen uitgedaagd de spannende kant van gezond eten te ontdekken. Onder het mom ‘jong geleerd is oud gedaan’ hoopt Kidsgames dat de balans met gezond bewegen en eten doorwerkt tot in de volwassen tijd.   

Waarom de kidsgames?

De Kidsgames worden dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Motor achter het evenement is Livelife. Livelife helpt graag de balans te brengen in jonge gezinnen.

Voor meer informatie en tickets: klik op Kidsgames!