Informatiemiddag Pony Power voor kids

Informatiemiddag Pony Power voor kids

INFORMATIEMIDDAG PONY POWER voor KIDS

Pony Power voor kids is een cursusprogramma waarbij de sociale vaardigheden van kinderen in de leeftijd vanaf 6 jaar op spelende wijze verder worden ontwikkeld. Op zaterdag 4 mei 2019 geeft Monique vrijblijvend uitleg over deze unieke methode. Ook kun je kennis maken met de pony's die worden ingezet. Deze middag is voor ouders die geinteresseerd zijn met hun kinderen in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar.

Deze middag is gratis, wel graag opgeven via monique@deweidenpaardencoaching.nl

Lees ook de blog van Mariska, over haar ervaring met Pony Power voor kids.

 

 

Meer informatie over Pony Power voor kids:

De Pony Power voor Kids cursus is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-10 jaar. Ieder kind is uniek en bezit een belangrijk talent. De Pony Power voor kids cursus laat kinderen letterlijk in hun kracht komen. De cursus wordt met behulp van pony’s gegeven. Hierdoor oefenen de kinderen op een speelse, educatieve en praktijkgerichte wijze de sociale vaardigheden. De kinderen leren over lichaamstaal en gedrag van zichzelf en anderen. Ze doen oefeningen waardoor het zelfvertrouwen
toeneemt en het aangeven van grenzen gemakkelijker wordt.
Kinderen leren hierdoor beter om te gaan met gevoelens en emoties. De cursus heeft een heel praktisch karakter: doen, ervaren en beleven!

De informatiemiddag staat in het teken van de introductie van de Pony Power voor Kids cursus.
De Pony Power voor Kids cursus bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur en een terug-kom-dag. De volgende Pony Power voor kids cursus start in mei 2019 in Beltrum.

Tijdens de informatiemiddag kunt u live ervaren wat coachen met hulp van paarden inhoudt. Ook ontvangt u informatie over het doel en de inhoud van de lessen. Uw kind kan op deze middag kennis maken met de pony's en in een oefening zelf ervarenhoe het werkt. Uiteraard zullen we ook de tijd nemen om de vragen van u en uw kind te beantwoorden.