Hootchie Koe festival: festival voor het hele gezin

  • van:  10 mei 2019 00:00
  • tot:  12 mei 2019 00:00
Hootchie Koe festival: festival voor het hele gezin

Hootchie Koe gezinsfestival

Hootchie Koe is de naam van een festival vol creativiteit, cultuur en muziek op het erf van museumboerderij ’t Hofshuus in Varsseveld. In 2019 in het weekend van Moederdag, 10, 11 & 12 mei.

Hootchie Koe is een festival voor de jeugd van 0 tot 120 jaar. Het terrein is ingericht met twee grote podia voor de live bands, een grote circustent met theater en muziek en bij het water een intiem podium aan het Varsseveldse strand. Het erf van ’t Hofshuus is ingericht met kleurrijke eettentjes van de lokale horeca, een grote kinderweide met kinder kookcafé, Hootchie Koe postkantoor, freaky fotoshoot en de nostalgische kermis in de weide. Clowns, dichters, acteurs en kunstenaars maken de programmering compleet.

Het Hootchie Koe Festival vindt plaats op het erf van ’t Hofshuus in Varsseveld. De ingang van het festivalterrein bevindt zich echter aan de Gasthuisweg.

Fietsen en auto’s kunnen geparkeerd worden op de parkeerplaats van het festival. Deze bevindt zich aan de Breukelaarweg 33, dit is het terrein van Kramp Nederland BV. Hier is het veilig parkeren en slechts twee minuten lopen naar de entree.

Meer info: https://hootchiekoe.nl/