Gezinsyoga mét extraatje voor moederdag

Gezinsyoga mét extraatje voor moederdag

Gezinsyoga

Zin om samen met jouw kind(eren) of met het hele gezin op een ontspannen manier Moederdag in te luiden? Op deze middag ga je samen met jouw kind(eren) of met het hele gezin yoga beoefenen. Yoga is een fijne manier om echt aandacht te hebben voor elkaar. Je bent samen actief bezig, maar ook ontspannen. Samen ga je ervaren wat er allemaal mogelijk is met Kidsyoga.
Omdat het de zaterdag vóór Moederdag is, willen we uitpakken door een extraatje aan deze middag toe te voegen. Zo kun je op deze middag gebruik maken van een voetenbadje met aromatische oliën of een voet- of handmassage met daarbij uitleg en tips hoe je zo'n massage ook thuis bij elkaar kunt gaan doen!

INFORMATIE

Waar: De Waareise, Zegendijk 3 te Zieuwent
Kosten: € 37,50 per koppel voor leden van Yoga Marlies en klanten van Praktijk de Blauwe Regen. Graag aanmelden vóór 15 maart.  *Let op: Na 15 maart gaat de prijs respectievelijk omhoog naar €42,50 per koppel en na 22 maart wordt het €45,00 per koppel. Wanneer een extra lid van het gezin aansluit betaal je € 5 extra. (wat lekkers en drinken is inclusief)
Kledingadvies: draag makkelijk zittende kleding en neem een (fleece)deken, badhanddoek en kussen mee.
Ervaring met yoga: niet vereist

AANMELDEN
Heb je samen met jouw kind(eren) of met het gezin zin samen en ontspannen Moederdag in te luiden? Stuur dan voor de Early bird  van €37,50 per koppel een bericht vóór 15 maart naar:
Praktijk Blauwe Regen -> info@blauwe-regen.nl -> Elcke Wolters: 06-51728975
of
Yoga Marlies -> info@yoga-marlies.nl -> Marlies Papen: 06-57542100
Meld je tussen 15 maart en 22 maart aan voor deze middag dan is de prijs €42,50 per koppel
Na 22 maart tot en met 30 april gaat de prijs omhoog naar €42,50 per koppel