Festivent: festival voor het hele gezin -Laren (Gld)-

Festivent: festival voor het hele gezin -Laren (Gld)-

Festivent 2019: festival voor het hele gezin in de tuin van Huis Verwolde


LET OP: Festivent is verplaatst van 20-22 april naar 15 en 16 juni!


Festivent is het nieuwe concept van Trots Event Concepts en staat voor activiteiten en betoverend entertainment in een sfeervolle en groene omgeving. Samen met de makers, bedenkers en bereiders genieten van de bijzondere dingen in het leven tijdens dit sfeervolle en verrassende gezinsevenement. 

Op een groot pistekleed kunnen kinderen circusacts leren, er kan kunst gemaakt worden met gerecyclede materialen, luisteren naar een spannend verhaal van een verhalenverteller of een spontane ontmoeting hebben met een standbeeld of dorpsgek.

Daarnaast zijn er ook een aantal guilty pleasures waaronder bijvoorbeeld The vinyl booth, waar vaders en kinderen de muziek uit zijn tijd kan laten horen kinderen zijn niet meer gewend aan vinyl het is ondertussen iets magisch aan het worden. Het evenement zit vol spontane ontmoetingen zoals bijvoorbeeld ook Bep en Toos, kees, professor Bombasticus of Bastiaan de Zwitser.
Het is een evenement en dagbesteding voor het hele gezin. Er kan geshopt worden, geknutseld, iets lekkers eten en lekker genieten vanaf een picknick kleed van de heerlijke sfeer, een singer-songwriter of een mooi tafereel op het open podium!


Openingstijden: 11:00 - 18:00 uur
Entree Festivent: Volwassenen € 8,50 en kinderen t/m 18 jaar € 5,00

Huis Verwolde is tijdens dit weekend ook geopend.
Met een Museumkaart of donateurspas kunt u gratis mee met een rondleiding.