Dus jij bent op zoek naar leuke dingen om te doen met je kinderen? Of naar nuttige adresjes die je nodig hebt voor je gezin? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres. Uitjes, kinderactiviteiten, restaurants, clubjes en kinderfeestjes... we hebben ze allemaal verzameld op Go-Kids.nl. Dat doen we per regio, waardoor we echt goed weten wat er te vinden is in jouw omgeving.

Over mij en de regio Zaanland

Ik ben Anneke Ranzato en mag Go-Kids verzorgen voor de regio Zaanland. Zaanland, dat is mijn afkorting voor Zaanstreek-Waterland. Het is dus méér dan alleen Zaanstad! ook de gemeenten Wormerland, de Beemster, Zeevang, Edam-Volendam, Waterland (met daarin mijn woonplaats Monnickendam), Landsmeer, Oostzaan, Purmerend horen bij Go-Kids Zaanland.

Zelf woon ik sinds 2002 in deze regio: eerst in Purmerend, nu in Monnickendam. Mijn kinderen zijn inmiddels al groot (geboren in 2004 en 2006), waardoor ik zelf niet heel veel Go-Kids dingen meer onderneem met m'n boys. Jij natuurlijk wel - dus help je me een beetje mee?

Wil je me een beetje helpen?

Het is best een klus om al die leuke uitjes, feestjes, clubs en andere adresjes in beeld te krijgen. Vooral het vullen van de agenda met al die heerlijke gezinsactiviteiten in de regio is niet altijd even makkelijk.

Jij kunt me daarbij helpen! Laat je het me weten op anneke@go-kids.nl als je een leuk adresje of toffe activiteit tegenkomt? Of word lid van de Facebookgroep van de Go-Kids Gezinsclub Go-Kids Noord-Holland - dan is het héél gemakkelijk om tips aan me door te geven!

Blijf op de hoogte van de leukste uitjes, feestjes, clubs en activiteiten!

Ook via Facebook, Instagram en Twitter houd ik je op de hoogte van de leukste activiteiten in Zaanstreek-Waterland. Volg Go-Kids Zaanland, dan heb je altijd iets gezelligs te doen met je kids. Deel je onze Facebookpagina ook met de moeders, vaders, opa's en oma's in jouw omgeving? Daarmee doe je mij, maar ook hen natuurlijk een groot plezier.

Gezinnen bereiken voor jouw bedrijf of organisatie? Go-Kids helpt!

Ben jij ondernemer en heb je een kindvriendelijke bestemming in Zaanland? Dan kunnen wij je met Go-Kids Zaanland prima helpen om jouw publiek nog beter te bereiken. Mail me op anneke@go-kids.nl, dan wissel ik daar graag verder over van gedachten met jou.

Ik zie je graag op Go-Kids, in m'n mailbox of op Facebook en wens je vooral heel veel plezier met je kinderen!

Hartelijke groeten,

Anneke Ranzato

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!

Log In