Reporter Blog: Een ontmoeting met Jill, bekend van haar creatieve shows op TV en Youtube!

20 juli 2017 - Het was echt waar: Jill kwam naar Nederland's mooiste boekenwinkel - vinden wij - Waanders in de Broeren in Zwolle! Jill is voor menig jongedame het grote voorbeeld met haar creatieve programma 'Jill' op ZAPP, en natuurlijk van haar Youtube filmpjes. Ze heeft een nieuw boek uitgebracht en komt daarvoor naar de mooie boekenwinkel. En Go-Kids reporters mochten Jill interviewen! Het moest allemaal best wel officieel, dus met toestemming van de uitgever, en daarom hadden de vaste Go-Kids reporters Isabella, Luna en Jasmijn geluk. Dochters zijn van Go-Kids mama's heeft zo zijn voordelen! En Jill is natuurlijk leuk voor alle creatieve meiden en jongens in Nederland dus deze blog staat in alle Go-Kids regio's.

Vol verwachting togen de dames richting Waanders, waar de rij al ver buiten de Kerk te zien was. Jill is een populaire dame. Dat werd wachten dus! Gelukkig viel het weer mee en kon er ondertussen een ijsje gegeten worden, terwijl papa kon genieten van een drankje op het terras. Na -zeker voor kids- een eeuwigheid in de rij te hebben gestaan, waren ze eindelijk aan de beurt. Gelukkig hadden ze de vragen van te voren al bedacht, want op het moment zelf waren ze toch wel een beetje zenuwachtig. Het is ook niet iedere dag dat je een TV persoonlijkheid mag interviewen, en nog wel iemand waar je zo graag naar kijkt! Papa was mee en hielp de meiden een handje.

Hun interview is opgenomen, die kun je hier bekijken.De meiden waren al fan, maar nu helemaal. Jill is een enthousiaste dame die alle tijd nam voor onze Go-Kids reporter meiden. Met handige tips voor alle jonge creatieve talenten!

Ben je benieuwd naar het boek 'Elvy's Eigen Wereld' van Jill? Kijk dan op de site van Waanders