Het is echt weer winter in Zwolle!

15 december 2015 - De afgelopen weken stonden in teken van leuke Go-Kids winteracties. We trapten af met de Sinterklaas intocht in Zwolle. We waren daar vertegenwoordigd met een kraam en organiseerden een puzzeltocht door de binnenstad. Ook werd onze kleurwedstrijd met het IJsbeelden Festival die middag gelanceerd. Net als vorig jaar konden kids 3 weken lang heerlijk kleuren voor coole prijzen. We hebben prachtige kleurplaten met allerlei versieringen binnen gekregen. En de kleurplaten kwamen ook van ver, zoals uit Hilversum of Barneveld. Inmiddels is de trekking geweest en hebben alle winnaars bericht gehad. De winnende tekeningen krijgen deze week trouwens ook nog een plekje op het eventplaza!

Ontwerpwedstrijd

Voor de Zwolse scholen en BSO's hebben wij in samenwerking met het IJsbeelden Festival een ontwerpwedstrijd georganiseerd. Kids vanaf groep 5 konden in groepsverband namens hun school of BSO een voertuig van de toekomst ontwerpen. De fantasie over hoe zo'n voertuig er uit zou moeten zien was geheel aan de kinderen. De winnende groep mag met de hele groep in januari naar het IJsbeelden Festival. Hoe cool is dat? 

Korting met Go-Kids

Met Go-Kids krijg je maar liefst 20% korting op het IJsbeelden Festival! Je hoeft alleen maar via Go-Kids je tickets te bestellen, dus dat is dus makkelijk verdiend. Kijk hier voor meer informatie hierover.

Dank

Tot slot willen wij langs deze weg alle bedrijven en met name het IJsbeelden Festival bedanken voor het meewerken en het beschikbaar stellen van alle prijzen. Zonder hen was dit allemaal niet gelukt. En we wensen alle winnaars veel plezier met hun prijs!

We wensen iedereen alvast een gezellig kerstfeest en een geweldig en gezond 2015 toe! 

PS. Deze week verschijnt onze Kerstnieuwsbrief vol met leuke tips voor een topvakantie. Heb jij hem gemist? Mail ons dan even op info@go-kids.nl, dan sturen we hem je nog even door!